Kursus Make Up Ala MUA by Ini Vindy

Friday, April 10, 2015

Haloo Ajaibebz!
Jadi ceritanyaaaa kemarin-kemarin (sekitar Desember akhir tahun 2014) kan mulai bikin kelas untuk kalian yang pengen bisa ngedandanin orang nih ya... Alhamdulillah sampai sekarang kelasnya terus terisi peminat. Sebelum #KelasDendongAjaib ini dibuka, saya memang udah bikin kelas untuk mempercantik diri sendiri di #SinauMakeupAjaib. Untuk info lengkap bisa dapet apa aja di kelas ini kamu bisa cek postinganku Ikutan Kelas Private Ngedandanin Orang With IniVindy. Nah kali ini aku mau update perkembangan kelas ini yaaaaaaa....
Nah ini saya bikin kelas privat di Bali, waktu itu sekalian liburan bareng keluarga. Dan mungkin karena jodoh ya cynn dapet murid di daerah Seminyak dannn.. selama dua hari kita belajar ngedandanin orang deh yaa....

Hari kedua ngajar khursus di Bali, dan seseruan bareng temen-temen baru
ngga seru kalau ngga face paintingan kita semua yaaaa....


Ngedandanin orang yang punya alis tebel siapa takut? Kita bisa trimming brow nya atau kita rapikan dengan concealer. Dan untuk lebih lanjutnya bisa langsung booking kelasku yaaa....


Dari dandanan natural sampai smokey bisa kamu dapatkan di #KelasDendongAjaib di hari kedua. Jadi bisa membuat tatanan yang berbeda dalam dua hari


Kalau dandanan ini adalah koreksi untuk mata yang sayu. Bagaimana mata sayu bisa lebih tajam dan berbinar. 


Giliran Mba Vina belajar mengaplikasikan makeup dan hijab untuk wajah tirus dan hooded eyes. Tips dan triknya akan dijabarkan lengkap di #kelasdendongajaib












Contact Us :
ASK ME FOR PRICELIST ~ Privat di luar kota akan ditambahkan akomodasi
inivindy.com | yangajaib.com
Intagram : @inivindy  or Hastag #sinaumakeupajaib
Contact sms/wa : 085646460079
email :  yangajaib@gmail.com
line : yangajaib

Materi :
💋Pengenalan Alat dan Bahan Makeup
💋Teknik Koreksi Wajah
💋Teknik Cukur Alis/conceal alis
💋Makeup 3D ( contouring dalam menggunakan berbagai jenis warna foundation)
💋Berbagai Teknik Riasan Mata
💋Aplikasi memasang bulu mata 
💋Tips aplikasi blush on sesuai bentuk wajah
💋Tips memoleskan lipstick
💋Cara memakai softlens (softlens bawa sendiri)

Seee Yaaaaa....
XOXO



20 comments:

  1. Replies
    1. The development of artificial intelligence (AI) has propelled more programming architects, information scientists, and different experts to investigate the plausibility of a vocation in machine learning. Notwithstanding, a few newcomers will in general spotlight a lot on hypothesis and insufficient on commonsense application. machine learning projects for final year In case you will succeed, you have to begin building machine learning projects in the near future.

      Projects assist you with improving your applied ML skills rapidly while allowing you to investigate an intriguing point. Furthermore, you can include projects into your portfolio, making it simpler to get a vocation, discover cool profession openings, and Final Year Project Centers in Chennai even arrange a more significant compensation.

      Data analytics is the study of dissecting crude data so as to make decisions about that data. Data analytics advances and procedures are generally utilized in business ventures to empower associations to settle on progressively Python Training in Chennai educated business choices. In the present worldwide commercial center, it isn't sufficient to assemble data and do the math; you should realize how to apply that data to genuine situations such that will affect conduct. In the program you will initially gain proficiency with the specialized skills, including R and Python dialects most usually utilized in data analytics programming and usage; Python Training in Chennai at that point center around the commonsense application, in view of genuine business issues in a scope of industry segments, for example, wellbeing, promoting and account.

      The Nodejs Projects Angular Training covers a wide range of topics including Components, Angular Directives, Angular Services, Pipes, security fundamentals, Routing, and Angular programmability. The new Angular TRaining will lay the foundation you need to specialise in Single Page Application developer. Angular Training

      Delete
  2. Aslamukum..terbuka lelaki wanita?

    ReplyDelete
  3. Mau banget ikut kelas makeupny...kpn dipalembang kak???

    ReplyDelete
  4. Mau ikut mbak k Makassar kapan yah

    ReplyDelete
  5. Good. I am really impressed with your writing talents and also with the layout on your weblog. Appreciate, Is this a paid subject matter or did you customize it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it is rare to peer a nice weblog like this one nowadays. Thank you, check also virtual edge and Virtual Event Gift Ideas

    ReplyDelete
  6. I want to to thank you for this good read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I’ve got you book-marked to look at new stuff you post. 메이저사이트

    ReplyDelete
  7. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often.
    온라인경마
    경마사이트

    ReplyDelete
  8. Everything is very open with a clear clarification of the issues. It was really informative. Your site is extremely helpful. Thanks for sharing! 카지노

    ReplyDelete
  9. This blog was…great! how do you say it? Relevant!! Finally I’ve found something that helped me. Thanks! 토토

    ReplyDelete

Pengen konstan bikin tutorial hijab buat kalian, ada saran?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...