Hunger Games District 6 Makeup Inspired

Sunday, December 8, 2013

Hai Ladies....
Oooooo ini toh film yang lagi heitss tuh.. semua-mua pada check-in di path nonton ini. Dan akhirnya saya terkena demam katnis juga. Soalnya makeup di film ini pada oke banget... dan 12 beauty blogger yang ga kalah heits ini.. melakukan kolaborasi makeup Hunger Games. Buat kalian yang ga tau ini film apa-an .. maaf aku ga bisa jelasin, karena sudah ada bang wiki dan mbah google yang bisa menjawab ( lagi males2an nulis panjang-panjang. heheueheu


District 1 - Sanny - Luxury : sannylie-subroto.blogspot.com
District 2 - Nila- Mansory : brown-skinnedgirl.blogspot.com
District 3 - Iva Asih - Technology : www.ivabeautyjourney.com
District 4 - Mukti - Fishing : muimiu.blogspot.com
District 5 - Ellen - Power : loveellentan.blogspot.com
District 6 - Vindy - Transportation : www.inivindy.com
District 7 - Gita - Lumber : rheapunya.blogspot.com
District 8 - Reezki - Textiles : reezkirizki.blogspot.com
District 9 - Devy - Grain : devy-beautypurple.blogspot.com
District 10 - Rere - Livestock : vncland.blogspot.com
District 11 - Irene - Agriculture : bandarkrupux.blogspot.com
District 12 - Judith Ayes - Mining : brighterdemeanor.blogspot.com


Karena dapet tema Transportation, dalam pikiran saya cuman terlintas mesin motor jadi dibuatlah makeup yang bernuansa warna decal silver, hitam putih, dan  bentuk2 tajam dan bundar.. makeup dadakan sejam jadi... thx allll

XOXO

9 comments:

  1. mantaapp kerennya! :D
    sukaaaaaaaa <3 <3

    ReplyDelete
  2. oohhhh kirain itu talinya kyk uler gitu over all mancaaap laaa

    ReplyDelete
  3. Mantab kak!! as alway yah.. <3
    Talinya pinjem sapa yak?? wkwkwk

    ReplyDelete
  4. wuaaaaa manceeeppppp <3 as expected lah ka vin mah jenius kalo soal makeup karakter, wong udah S4 ya XDDDD keren kaaaak

    ReplyDelete
  5. State-of-the-art coolness and state-of-the-art game design just got ratcheted up to a new level. There are funny generator vbucks and apps galore to be found on dynamic new web portals. You can find reliable web portals on the internet.

    ReplyDelete
  6. In the plenty of the flash games, what I like most is the physics-based flash games. They are called physics-based games because they are based on the Box2D physics engine, which is an open source 2D physics engine for games. They are really small flash games but they bring you a great world. Most of them have the generator vbucks control practice, great levels design, amazing visual effects and awesome audio effects.

    ReplyDelete
  7. When it comes to girls and this link, there is such a great variety of skills, dress-ups or cooking games to choose from that you won't even know where to start from. Of course, most of them are beautifully colored to impress and get attention, and some girl games sites even invested in quality more then anything, to make a difference.

    ReplyDelete

Pengen konstan bikin tutorial hijab buat kalian, ada saran?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...